Servicii curatenie Bucuresti

De ce sa alegi echipa servicii de curatenie Bucuresti ?

Firma noastra de servicii de curatenie in Bucuresti o firma cu capital privat ce isi desfasoara activitatea in domeniul curateniei.
Servicii curatenie bucuresti are experienta si dotarile necesare fiind astfel una dintre cele mai bune firme de curatenie din Bucuresti. Va oferim rezultate impecabile folosind cele mai performante echipamente si excelam prin profesionalism. Actionam pe toata suprafata orasului Bucuresti. Echipa servicii de curatenie Bucuresti se lauda cu personalul calificat care ofera servicii de calitate in domeniul curateniei, drept dovada ne stau multumirile si clientii fideli.

Avem echipamentele de ultima generatie si specialisti care se deplaseaza in locatia stabilita, noi oferim servicii de curatenie in Bucuresti si in zonele limitrofe.
Personalul este angajat dupa prezentarea cazierului si realizarea analizelor medicale acestia fiind insotiti in permanenta in locatii de cineva din conducerea firmei. Personalul nostru este calificat pentru servicii de curatenie in Bucuresti, este de incredere si respecta confidentialitatea.

Firma noastra de servicii de curatenie in Bucuresti presteaza urmatoarele servicii la apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale, sedii de firme, hale industriale, sali de sport, sali de fitness, cafenele, baruri, cluburi, hoteluri, pensiuni si spalatorii auto: curatenie dupa constructor, curatenie generala, curatenie de intretinere zilnica, curatenie de intretinere saptamanala, curatenie de intretinere lunara, curatenie dupa evenimente, petreceri si sarbatori, curatenie dupa reparatii si amenajari, curatenie sali de sport, curatenie cafenele, curatenie baruri, curatenie cluburi, curatenie hoteluri, curatenie sedii de firme, curatenie hale industriale, spalarea tapiteriei auto.

Curateniile generale variaza de la 2 ore in apartament cu 2 camere la 4-6 ore in cazul vilelor peste 150 mp, timpul este estimativ variind in functie de necesitatiile fiecarei locatii in parte. Echipa se adapteaza programului dvs. pentru a ne desfasura activitatea conform cerintelor si necesitatiilor dvs. Servicii de curatenie bucuresti nu ofera servicii de curatenie dar si de dezinfectie omorand marea majoritate a germenilor.
Echipa servicii de curatenie Bucuresti foloseste servicii la standarde occidentale folosind de asemenea si codurile de culoare in realizarea curateniei impiedicand astfel transferul germenilor prin incrucisarea zonelor. Va oferim servicii de curatenie la cel mai inalt nivel si la preturi avantajoase, va punem la dispozitie aparatura de ultima generatie indiferent de tipul de servicii de curatenie solicitate.

Lucram cu echipamente si substante de curatare conform legislatiei europene si adaptate la fiecare tip de suprafata de curatat.Experienta si aprecieriile pentru serviciile prestate sunt certificarea faptului ca am descoperit cele mai bune produse de curatenie.

Echipa servicii de curatenie Bucuresti va ofera spatii curate si imaculate unde petrecerea timpului va fi o adevarata placere.
Servicii curatenie Bucuresti ofera rezultate nu vorbe, contactati-ne pentru a va putea si dvs. bucura de ele.
Firma de curatenie Bucuresti