Firma de curateniein Bucuresti

Servicii de curatenie in Bucuresti


S ervicii curatenie apartamente, case si vile :

Curatenie dupa constructor:


Daca reamenajarea sau constructia locuintei dumneavoastra s-a terminat nu lasati curatenia dupa constructor in seama familiei sau prietenilor. Apelati la serviciile noastre de curatenie in Bucuresti si veti avea parte de o curatenie rapida si eficienta pentru a va bucura cat mai repede de noua locuinta. Avem solutii si echipamente profesionale pentru a elimina definitiv praful, urmele de vopsea lavabila sau ciment. Pentru a economisi energie si timp apelati cu incredere la serviciile noastre de curatenie in Bucuresti pentru servicii de curatenie dupa constructor ca la carte.

Servicii de curatenie Bucuresti va ofera servicii de curatenie dupa constructor ca : strangerea deseurilor dupa constructor, curatarea resturilor de materiale utilizate la amenajare dupa parchet,usi, ferestre , piese de mobilier si alte aparate electrice,curatarea instalatiilor sanitare, dezlipirea etichetelor dupa rame si geamuri, curatarea peretilor si a balustradelor,curatarea si spalarea geamurilor, curatarea prizelor si a intrerupatoarelor, servicii de curatenie pentru bucatarie, servicii de curatenie pentru sticla, lemn, aluminiu si inox, dezinfectia si curatarea corpurilor de iluminat si colectarea sacilor de gunoi.

Servicii de curatenie Bucuresti va ofera servicii de curatenie pentru birouri si spatii comerciale: strangerea deseurilor dupaconstructor, servicii de curatenie a suprafetelor de vopsea, var si ciment, servicii de curatenie a aparatelor electrice, curatarea instalatiilor,curatarea usilor si a ferestrelor , piese de mobilier si alte aparate electrice,curatarea instalatiilor sanitare, dezlipirea etichetelor dupa rame si geamuri, curatarea peretilor si a balustradelor,curatarea si spalarea geamurilor, curatarea prizelor si a intrerupatoarelor, servicii de curatenie pentru bucatarie, servicii de curatenie pentru sticla, lemn, aluminiu si inox, dezinfectia si curatarea corpurilor de iluminat si colectarea sacilor de gunoi

Servicii de curatenie pentru intretinere:
Orice locuinta are nevoie de o curatenie generala cel putin o data la trei luni, iar serviciile noastre de curatenie in Bucuresti sunt alegerea perfecta. Apelati la profesionisti pentru a nu mai petrece zile intregi facand curat. O sa aveti parte de cele mai eficiente si de durata servicii de curatenie generala. Echipa noastra de profesionisti se va ocupa chiar si de cele mai mici detalii, iar locuinta dumneavoastra va fi luna. Avem echipamente moderne si profesionale si un personal calificat.

Cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie putem asigura nu doar curatenia generala, ci si igienizarea locuintei dumneavoastra, inlaturand microbii si factorii alergeni.
De la curatatul pardoselii si a mochetelor, spalarea veselei, curatarea prizelor si a intrerupatoarelor, curatarea plintelor, a prafului, dezinfectarea bucatariei si grupurilor sanitare, colectarea si degajarea gunoiului, spalarea faiantei in baie si bucatarie, stergerea oglinzilor, udarea plantelor, pana la stersul geamurilor si curatarea canapelei, toate sunt importante pentru o curatenie generala ca la carte.

Servicii de curatenie pentru intretinere:

Curatenia de intretinere se efectueaza in fuctie de necesitatile fiecarui spatiu si periodicitatea aleasa de proprietar.Serviciile de curatenie pentru intretinere includ : curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, colectarea gunoiului,curatarea, dezinfectarea, odorizarea si aerisirea incaperilor, spalarea si curatarea pardoselelor, se aspira covoarele si mochetele, indepartarea prafului dupa piesele de mobilier si plantele ornamentale, aparatele de iluminat, electrocasnice si vitrine.

Servicii de curatenie dupa petreceri, evenimente si sarbatori:

Dupa o petrecere fabuloasa pentru a indeparta urmele lasate in urma petrecerii apelati la serviciile de curatenie Bucuresti. Contati pe noi pentru servicii de curatenie de calitate la preturi mici.
Serviciile de curatenie dupa petreceri, evenimente si sarbatori pentru apartamente, case si vileinclude: curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, colectarea gunoiului, curatarea, dezinfectarea, odorizarea si aerisirea incaperilor, spalarea si curatarea pardoselelor, se aspira covoarele si mochetele, indepartarea prafului dupa piesele de mobilier si plantele ornamentale, aparatele de iluminat, tratarea si curatarea suprafetelor din sticla, inox si lemn curatarea oglinzilor a ferestrelor si a pervazurilor.

Serviciile de curatenie dupa evenimente si sarbatori pentru spatii comerciale si birouri cuprinde: curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, colectarea gunoiului, curatarea, dezinfectarea, odorizarea si aerisirea incaperilor, spalarea si curatarea pardoselelor, se aspira covoarele si mochetele, indepartarea prafului dupa piesele de mobilier si plantele ornamentale, aparatele de iluminat, tratarea si curatarea suprafetelor din sticla, inox si lemn, curatarea oglinzilor a ferestrelor si a pervazurilor.

Servicii de curatenie pentru birouri, sedii de firme si spatii comerciale:

Servicii de curatenie Bucuresti va ofera servicii de curatenie de calitate si la preturi avantajoase pentru biroul dvs. sau spatiile comerciale detinute. Deoarece acestea sunt primele cu care clientul dvs interactioneaza, noi va oferim cele mai bune servicii de curatenie contati pe noi pentru servicii de curatenie desavarsite.

Servicii de curatenie si spalarea tapiteriei auto

Venim cu echipamente si solutii profesionale, care vor indeparta 99% de tipuri de pete, cum ar fi cele de cafea, sosuri, guma, sucuri, energizante etc. Totul va fi curatat in detaliu fara a deteriora suprafetele si de asemenea odorizat pentru a indeparta mirosurile neplacute. Operatiuni incluse: curatarea si odorizarea tapitieriei a plafonului si interiorul usilor. Servicii de curatenie Bucuresti va sta la dispozitie pentru a indeparta si cele mai incapatanate pete.
Contactati-ne si veti fi multumiti de rezultat.

Servicii de curatenie Bucuresti va sta la dispozitie si pentru curatenia in hoteluri, pensiuni, restaurante, cluburi, baruri si cafenele, in hale industriale si depozite si curatenie in sali de sport si sali de fitness.

Curatenie in sali de sport si sali de fitness

Orice persoana care este pasionata de sport isi doreste sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu placut, curat si sa aiba parte de cele mai bune conditii.
Datorita unui tranzit mare de persoane, cat si a activitatilor fizice desfasurate intr-o sala de sport sau intr-o sala de fitness, toata lumea isi face griji in privinta curateniei. Intr-un astfel de mediu, pastrarea igienei este absolut necesara. Prin alegerea produselor potrivite pentru intretinerea suprafetelor si dezinfectarea mediului, a toaletelor si a vestiarelor, echipa noastra de curatenie va da dovada de profesionalism, reusind sa imbunatateasca astfel parerea clientilor cu privire la sala respectiva.